Άννα Αμανατίδου: «Με διεκδίκησε, με κέρδισε και ζούμε τον απόλυτο έρωτα»

Δημοσιεύθηκε 8 Μαΐου, 2022

Το γνωστό μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή της στο «GΝΤΜ», είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Χατζηδίπα και ζουν τον απόλυτο έρωτα

«Είμαστε πολύ καλά μαζί. Είναι πολύ προστατευτικός, νιώθω ασφάλεια μαζί του και μου βγάζει ωραία συναισθήματα. Μακάρι όλα να είναι καλά και να είμαστε μαζί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και γνωρίζονταν πολλά χρόνια, δεν είχε συμβεί κάτι μεταξύ τους, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ήρθαν πιο κοντά και ο Βασίλης, ως γνήσιος τζέντλεμαν, την πολιόρκησε και κατάφερε να της κλέψει την καρδιά.

«Τον ξέρω χρόνια, αλλά τώρα ήρθαμε ,πιο κοντά. Είμαστε πολύ καλά μαζί, ταιριάξαμε. Με κυνήγησε, με διεκδίκησε και με κέρδισε». Οι δυο τους διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους, ωστόσο δεν έχουν ακόμη πάρει την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Οπως ανέφερε η μελαχρινή καλλονή, «ακόμη δεν σκεφτόμαστε τη συγκατοίκηση, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι επιφυλάσσει το μέλλον», ανέφερε στη Secret.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram