Άκης Πετρετζίκης: Γεννά η γυναίκα του από μέρα σε μέρα και αυτή η φώτο έκανε ρεκόρ από likes!

Δημοσιεύθηκε 14 Αυγούστου, 2022

Η σύζυγος του Άκη Πετρετζίκη γεννά και ο σεφ δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της με τον γιο του Αχιλλέα και έκανε ρεκόρ από likes!

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γεννάει από μέρα σε μέρα και τόσο η ίδια όσο και ο σεφ περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους που είναι κοριτσάκι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος σε πρόσφατη ανάρτησή του σχολίασε: «Splats splouts. σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα η παρθένος θα είναι η μικρούλα;»!

Η οικογένεια Πετρετζίκη μεγαλώνει καθώς σε λίγες μέρες θα έρθει και η κόρη και ο μικρός θα έχει παρέα!

akis petretzikis 298247149 165342792711617 3322520068758773858 n 1

Να σας θυμίσουμε ότι στις 6 Απριλίου, ο σεφ δημοσίευσε ένα σκίτσο και έγραψε: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα» και με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι επέλεξε να ανακοινώσει ότι σύντομα η οικογένεια θα μεγαλώσει και αποκάλυψε ότι αυτή τη φορά περιμένουν κοριτσάκι. Ο Άκης Πετρετζίκης ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές λέγοντας : «Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλος. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι»!

Η οικογενειακή του φωτογραφία απέσπασε πάνω από 224 χιλιάδες likes!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram